Διακόσμηση πέργολας:

Διακόσμηση πέργολας:
Κάντε την αγαπημένη γωνιά του κήπου σας!

 

Η πέργολα είναι ένα στοιχείο στον κήπο που σας προσφέρει σκίαση και δροσιά. Εκτός από την σκίαση και την δροσιά, μπορεί να είναι και ένα διακοσμητικό και κεντρικό στοιχείο.
Mε δημιουργικότητα η πέργολα γίνεται το αγαπημένο μας καταφύγιο στον κήπο!

 

ΙΔΕΑ 1:

Τα κρεμαστά φωτιστικά μπορούν να δώσουν απευθείας μία όψη φρεσκάδας και ζεστασιάς στο χώρο σας δημιουργώντας την απόλυτη ατμόσφαιρα στην αγαπημένη σας γωνιά.

ΙΔΕΑ 2:

Τα φυτά εκτός από το πράσινο μπορούν να είναι και απίστευτα όμορφα διακοσμητικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε κρεμαστά γλαστράκια με πλούσια φυτά για να δημιουργήσετε μία όαση στην πέργολα σας.

ΙΔΕΑ 3:

Οι κουρτίνες εκτός από την χρήση τους στον εσωτερικό χώρο μπορούν να έχουν και την χρήση τους στον εξωτερικό σας χώρο. Προσθέτοντας κουρτίνες γύρω γύρω από την πέργολα, εκτός από διακοσμητικό στοιχείο μπορούν να σας προσφέρουν περισσότερη σκίαση και πιο ιδιωτικό χώρο.

ΙΔΕΑ 4:

Τοποθετήστε φαναράκια κήπου κρεμαστά ή μεγάλα στο δάπεδο για μια ζεστή ατμόσφαιρα.

ΙΔΕΑ 5:

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε περισσότερο χρώμα στο χώρο σας χρησιμοποιήστε ένα χαλί με έντονο print στο δάπεδο ώστε να ολοκληρώσετε την εικόνα του χώρου σας.

ΙΔΕΑ 6:

Χρησιμοποιήστε μπογιά για να δώσετε άλλο χρώμα στην πέργολα σας. Εκτός από το φυσικό χρώμα ξύλου μπορείτε να βάψετε την πέργολα σας στο χρώμα που σας αρέσει και που ταιριάζει στο χώρο σας έτσι ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΙΔΕΑ 7:

Τέλος προσθέστε το αγαπημένο σας σαλονάκι κήπου ή καρέκλες ή στρώμα κήπου ή κούνια κήπου και χαλαρώστε στην αγαπημένη σας γωνιά του κήπου.

Στο Mr.Bricolage θα βρείτε απεριόριστες ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας.
Δημιουργήστε μαζί μας την αγαπημένη γωνιά του κήπου σας!

Σας προτείνουμε:

 

 


Credits:
https://www.pinterest.com/pin/723953708830942793/
https://www.pinterest.com/pin/598345500472939897/
https://www.pinterest.com/pin/294563631878630431/